Ny laguppställning på Internetworld

Idag är en bemärkelsedag på Internetworld. Vår redaktionschef, Ulrika Halvarsson, lämnar över ansvaret för den redaktionella processen till Katarina Strömberg.

Ulrika kommer inom kort, när överlämningen är klar, att börja som redaktionschef på vår systertidning PC För Alla.

Katarina kommer tillbaka från föräldraledighet, men har en gedigen erfarenhet från IDG, och har varit redaktionschef och chefredaktör på flera tidningar, bland annat Teleaffärer, Techworld och Mikrodatorn.

Ni som varit i kontakt med oss på redaktionen de senaste åren vet att Ulrika har varit en helt central person här på Internetworld under lång tid. Inte nog med att hon har haft en fantastisk förmåga att leda människor, behärska och bemästra alla delar av tidnings- och onlineprocessen och dessutom förstå webbens logik och möjligheter. Hon har dessutom varit en ständig källa till glädje och inspiration för oss på dagarna. Det går inte att överskatta Ulrikas insats för Internetworlds utveckling.

Därför gläds vi med PC För Alla som nu får en fantastisk resurs och vi önskar henne lycka till. Men vi kommer också att sakna Ulrika på vår redaktion – i stort och smått.

Hade vi inte varit så glada i förändring hade detta inlägg slutat i moll. Men kanske kan det komma något nytt, spännande ut av detta byte också. En mer helgjuten redaktionschef än Katarina Strömberg får man leta efter. Och i en värld som hela tiden ställer nya krav är nya infallsvinklar helt nödvändiga för att hitta nya vägar framåt.

Välkommen, Katarina!

Kommentarer

Kommentar av Twitter Trackbacks for Digitala Affärer » Blog Archive » Ny laguppställning på Internetworld [digitalaaffarer.se] on Topsy.com den 2011-02-01 14:55:47

[...] Digitala Affärer » Blog Archive » Ny laguppställning på Internetworld digitalaaffarer.se/?p=1737 – view page – cached Idag är en bemärkelsedag på Internetworld. Vår redaktionschef, Ulrika Halvarsson, lämnar över ansvaret för den redaktionella processen till Katarina Strömberg. [...]

Kommentar av Martin Stenmark den 2011-02-01 12:47:09

Men hur ser Katarina ut? Vill ni att jag ska ta en fin bild på henne? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>